Nabeschouwing
Een reisverslag is niet af zonder een einde, het moet rond zijn dus bij deze.
We hebben het goed gehad, heel veel gezien en erg genoten. Genoten van de National parken met het wild, bergen, meren en bossen maar ook van de mensen die o zo vriendelijk waren.
Er waren veel toppers bij zoals Yellowstone, de kust van Oregon waar we Ludlum house huurden met lieve Jill. Ook Forks was een topper en Seattle super. In Stehekin zouden we wel willen blijven, ver weg van de grote wereld verstoppertje spelen. Maar dat is niet realistisch er moet weer gewerkt worden, brood op de plank en sparen voor een hopelijk volgende reis.
Achteraf praten is gemakkelijk maar we zijn blij dat we gegaan zijn ondanks het risico terug te moeten voor de moeder van Richard. Gelukkig gaat het steeds beter met haar en daar zijn we blij mee. Verder willen we Aat en Jan bedanken. Zonder hen hadden we dit niet kunnen doen. Ondanks dat ze andere plannen hadden hebben toch op onze hond Floyd en huis en haard gepast. Dat voelde vanaf het begin al goed.
We zagen dat jullie onze avonturen driftig volgden en vonden dat erg leuk, dank je wel daarvoor. Ook dank je wel voor alle reactie's, het was leuk om ze telezen en van het thuisfront iets te horen.
Heel veel lieve groetjes,
Richard, Yvonne, Jessie, Fenna en Juul
Geweldige verhalen Yvonne, ik wist niet dat je dat zo goed kon.
we komen binnenkort zeker een keer aan om de foto's te kijken, als jullie er tenminste meer gemaakt hebben.
Ja, hoor altijd welkom!