Vancouver verkennen
camping Vancouver Capilano.
We beginnen de dag met een beetje mist en motregen en besluiten om over de Lions Gate Bridge naar Stanley park te lopen. We herkennen daar verschillende dingen van 2005 en vallen met de neus in de boter want er is een voorstelling van Indianen (Aborigenals) die tijdens de Olympische spelen ook optraden. Na de voorstelling (het is dan 13.00 uur) gaan we maar eens 'verantwoordelijk' ontbijten met frietjes en een broodje worst. Rond16.00 uur zijn we weer terug bij de camping en de kids gaan zwemmen en wij internetten om in te checken voor de vlucht van morgen. Gadverdamme, morgen alweer terug! bah. Het inchecken duurt echter langer dan verwacht en we moeten ons haasten om optijd bij Monique en Mathias te zijn. Monique had bedacht om voor ons te koken en nadat we met Cloe naar Doggybeach gelopen zijn gaat ze aan de slag met ons als hulp. Tijdens het koken kletsen we gezellig en de wijn erbij smaakt goed. Al snel ruikt het erg lekker in de keuken en we zijn dan ook blij als we aan tafel mogen komen om te eten. Het eten smaakt net zo lekker als het ruikt en Monique heeft bewezen een goede kokkin te zijn. (Ook fijn voor Mat.) De tijd gaat wederom veel te snel, we laten nog wat foto highlights zien van onze reis en vertrekken nog later dan gisteren naar de tent met inmiddels een slapende Fenna EN Juul.
Monique is zo lief om ons morgen te vergezellen naar het vliegveld en we spreken morgenvroeg bij haar af. In de auto zijn we het er met zijn allen over eens het was weer supergezellig.