Toch maar weer kamperen in de bush bush
Voor vandaag stonden de Painted Hills op het programma. De Painted Hills liggen bij John Day Fossil Beds in een omgeving waar erg veel archeologische vondsten gedaan zijn. Met name fosiellen na de prehistorie, de mamaltijd, zijn er veel gevonden.
We begonnen om een bezoek tebrengen aan het Thomas Condor Paleontology Center, waar tevens het informatie centrum gevestigd is. We kwamen er te vroeg aan en snapten niet dat het nog gesloten was, later werden we wakker en kregen door dat we een tijdzone gepasseerd
waren. Dan maar naar het museum, maar ook daar niemand thuis, logisch. Wel was er een ratelslang thuis die onder de vuilnisbakken woonde en die Jessie verstoorde. We hadden net de avond daarvoor uitleg gegeven over slangen en dat had ze goed in de oren geknoopt. Ze was er op 20 cm afstand van en de slang ratelde, en Jessie vloog een meter opzij. Super gedaan! De schrik zat er goed in bij haar. We gingen het later melden bij het VVV, waar men direct actie ondernam en de slang liet verwijderen om een ander thuis te zoeken waar hij niemand meer de schrik in de broek kon jagen. Toen was het tijd voor de Painted Hills. Prachtig mooie bergen, mooie kleuren in de woestijn. Nadat we ze van allekanten bewonderd hadden gingen we door naar Tumalo waar we 2 dagen blijven kamperen. s´Avonds naar een mooie waterval gelopen en wat rondgereden door deze prachtige omgeving. Richard en Jessie liepen s´avonds nog een river trail waar ze 3 herten zagen en de rest bleef bij het kampvuur voor een goed gesprek en het maken van houten messen. Een mooie dag met als rode draad de slang.
Tumalo state park, Bend, www.reserveamerica.com
hallo fam.
leuke foto,s geniet er maar van.
wij komen ook aan onze trekken, we fietsen veel in de omgeving afgelopen vrijdag bij de 4 daagse geweest wat een horde mensen, wel leuk verscheidende bekenden gezien, ook uit ons dorp.
verder gaat het hier prima.
tot de volgende keer
groeten van de gasten van spruit 22
Hallo lieve Jan een Aat,
Ik hoor zulke lieve reactie's van iedereen over jullie dat we er helemaal warm van worden. Heel erg fijn dat jullie het ook fijn hebben! Geniet er van. Ik probeerde jullie van morgen te bellen, gwoon om te vragen hoe het ging, helaas niet gelukt, ben blij te horen dat allse ok is. Liefs van ons allemaal!
hallo beste fam.
wij vinden het fijn dat jullie het goed naar de zin hebben
hier hebben we vorige week elke dag een bui gehad het was goed voor de tuin.
maar in de middag konden we toch nog fietsen heel erg mooi.
floyd maakt het goed hj maakt lange wandelingen met aat twee keer per dag.
en voor de rest wachten we het maar af
gr. jan en aat