richyvo.reismee.nl

Vliegensvlug naar Calgary

Travellodge Airport hotel, Calgary www.hotels.com

Vandaag aangekomen in Calgary. Jessie zei het net nog: ik ben weer thuis! Helemaal leuk dat er een kaart van Klaas en Quirine lag die hier 2 weken geleden waren, super. We hebben een goede vlucht gehad en alles verliep volgens schema. Gisteren lekker geslapen in het A4 hotel en vanmorgen ontbeten op Schiphol. Nog een aantal keren de opa's proberen te bellen, helaas niemand thuis. Geen bericht........... Fenna heeft de hele vlucht naast een erg aardige mevrouw gezeten die ze uiteindelijk zo gek kreeg om te kaarten. Net voor Calgary kreeg ik een steward in de gaten die wel verdacht bekend voor kwam. En ja hoor het was Michel. Monique; bij deze alvast de groeten. Het ophalen van de auto ging prima, we hebben enorm bakbeest meegkregen en stonden erop dat we uitleg kregen waar het reservewiel zat. Je weet tenslotte maar nooit. De kinderen liggen nu in het zwembad (half 2 s'nachts bij jullie, 17.30 uur bij ons) en straks proberen we nog wat eten. Morgen naar Drumheller, op de camping. We hebben er zin in ook al zijn onze gedachten vooralsnog thuis bij oma.

Elly

Richard, Yvonne, Jessie, Juul en Fenna, wij wensen jullie een supervakantie!! Heel veel plezier,we hopen dat jullie de knop om kunnen zetten en met volle teugen kunnen genieten, jullie hebben het verdiend!

Knuffel van
Michel, Elly, Nick, Denise en Tim

Karin

Hoi Richard, Yvonne en kinderen,

Van Elly heb ik het adres van jullie weblog gekregen. Wat een schitterende reis gaan jullie maken! Op sommige plaatsen zullen wij de komende weken ook overnachten (o.a.Tumalo SP bij Bend). Wij vertrekken a.s. maandag. Ik wens jullie een hele mooie reis en ga proberen om jullie te volgen tijdens onze vakantie.

Karin (Karinita op het AllesAmerika Forum)

Geryanne

Goeie reis, en een héle fijne vakantie!
en...............genieten hé!

Liefs Cor & Geryanne

erna & tess

hallo allemaal , fijn dat jullie een vvorspoedige reis hebben gehad,
tess heeft vandaag toen ze met erna de honden aan t uitlaten was jou vader nog gezien met de hond yvon, dus daar alles oke mee,

wij wensen jullie een super vakantie en geniet ervan,
na al t harde werken en alle stress dik verdiend...

groetjes aan de kids en zolang wij nog niet weg zijn houden we in de gaten wat jullie allemaal ondernemen

groetjes uit beers

Pap Opa

ma.19-7. Fijn van jullie iets te horen zo ver weg, heb lies vanmorgen op de koffie gehad.en de laatste vlaai opgegeten,ben gisterennaar ome kees geweest ,zeer zwak ,verder alles ok,weer heet ,allemaal heelveel groetjes Pap Opa. geniet er van!!!!

opa

di.20-07, ben vandaag bij jullie huis bewaarders geweest ,hele leuke mensen,klikte meteen.en spoeier aan gezet,groetjes opa. mooie fotos,bedankt.

hallo fam.
dinsdagmiddag aangekomen om 14.30 uur
kennis gemaakt met de buren, bedankt voor de bloemen
je vader is ook langs geweest.
wat ook gezellig was

groeten van Jan en Aat