We hebben de tickets!!
Na heel veel gezoek op het net en gedoe met een reisorganisatie die helaas de afspraak niet nakwam hebben we geboekt via Skybreakers. Goede afspraken en snelle service, tickets al binnen 2 werkdagen binnen, kortom prima. Wevliegen zaterdag 17-7-2010 en komen terug op zaterdag 21-08-2010. We vliegen op Calgary en terug vanuit Vancouver omdat we zo graag nog een bezoekje willen brengen aan Monique. De eerste nacht hebben we het Travelodge hotel in Calgary gereserveerd voor 1 nachtje. Daar kunnen we lekker bijkomen van de reis en voor de kinderen is er een zwembad. Dan halen we zondag de auto op (die we nog moeten huren) en vertrekken naar Amerika. Op dit moment zijn we nog op zoek naar leuke dingen om te doen en te zien. Via Amazon.com (een Amerikaanse boekhandel) hebben we topografische kaarten van Delorme besteld. Het grappige is dat dit € 50,= scheelde met de boekhandel in Amsterdam die zo ook verkocht, raar maar waar. We hebben nu de Staten: Idaho,Montana, Washington, Wyoming en Oregon. Deze maps zijn werkelijk perfect voor ons omdat daar wandelroutes instaan, familieuitjes en mooie routes. Zelfs staan er boerderijen op, zo in detail! Zowel Richard als ik worstelen ons nu door die kaarten (eigenlijk boeken) en stippen aan wat we leuk vinden. Alles bij elkaar zal dit de route gaan worden. Probleempje: we vinden zoveel leuk! Wat jammer nou, zullen we vaker terug moeten komen.